Sinterklaas kado

Natuurlijk heeft sinterklaas al heel veel kado's bij zich vanuit Spanje, maar ook zal er nog heel veel gekocht moeten worden. De winkels zullen de komende tijd weer helemaal in de sfeer van pakjesavond zijn!!
Maar soms weet de sint het echt niet meer. Wat moet hij nou toch kopen voor die jongen, de leuke opa, de lieve mama, enzovoort.

Op deze pagina zullen we wat leuke tips geven voor originele kado's. Hopelijk is hier voor ieder wat te vinden om op het verlanglijstje voor de sint te zetten!!

 

 

 

 

 

Ballonvaart
U ziet ze steeds vaker: heteluchtballonnen!! Een ballonvaart is een droom van velen. Een ballonvaart is altijd een succesvol cadeau. Een ballonvaart is een avontuurlijke en gezellige belevenis. De ballonvaart duurt meestal zo'n 1 tot 1,5 uur. Vanuit de mand is het genieten van het uitzicht over het landschap, de bebouwing, rivieren enzovoorts. De ballon gaat met de wind mee. "Er zit geen stuur op". Tegen het einde van de ballonvaart wordt gezocht naar een geschikte landingsplaats. Na de landing wordt de ballon ingepakt. Daarna is het vaak tijd voor champagne en 'het vaarbewijs'.
U kunt een ballonvaart boeken en deze dan kado geven, maar er zijn tegenwoordig ook kadobonnen die u kunt geven. De ontvanger kan dan zelf een datum, tijdstip en plaats kiezen om te gaan genieten!

 

Digitaal fotolijstje
U heeft vast ook een digitale camera en honderden foto's op uw computer. Denk er dan eens over om bijvoorbeeld een digitaal fotolijstje te kopen. Sla daarin een aantal leuke foto's op en klaar bent u. Een heel persoonlijk en speciaal kado. Voor uw echtgeno(o)t(e), maar ook leuk voor opa en oma met een foto van de kleinkinderen!!

 

 

 

Adverteren bij DaisyconTijdschrift
Misschien niet zo voor de hand liggend, maar ook een abonnement op een tijdschrift is voor veel mensen een mooi kado om te krijgen. Veel van dergelijke abonnementen worden uit kostenbesparing opgezegd, ondanks dat men de bladen wel leuk vindt. Wat is er dan mooier om dat leuke/mooie/spannende tijdschrift voor een jaar kado te krijgen van een vriend of familielid? U kunt bij de meeste tijdschriften speciale kado-acties vinden.

 

Kadobon
Een kadobon blijft altijd leuk. Ze zijn te krijgen voor de aankoop van een cd, dvd, parfum, pretpark, tijdschrift, wijn, ballonvaart, hotelovernachting, etc. Keuze genoeg dus. Maak er een leuk gedicht bij voor het persoonlijke tintje en pak de bon mooi in! Misstaat zeker niet in de zak van de sint met daarbij een mooi gedicht!!!

 

Waardecheques
Weet u tenslotte echt niet wat u moet geven? Er zijn ook bij diverse bedrijven speciale cheques te koop. Sommigen zelfs heel mooi verpakt in een houten kistje. Met zo'n bon kan de ontvanger dan op een speciale internetsite zelf een leuk kado uitzoeken naar wens. Misschien niet zo heel persoonlijk om te geven, maar wel altijd het juiste kado voor degene die het krijgt!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trefwoorden: sinterklaas, kado, pakjesavond, pakje, sint, zwarte piet, tip, tips, kadotips, piet, schoen, schoorsteen, zak van sinterklaas, pakjesboot, kadobon, tijdschrift, schoenkado, presentje, gedicht, surprise, verrassing, verlanglijstje